Bulvár-celeb

2023.08.04. 14:10

Folytatódik a balhé: G.w.M alaposan odaszúrt Csutinak és Melanie-nak

Igaz, hogy csak dallal üzent, de az eléggé egyértelműen sikerült.

MW

Forrás: Instagram

Lassan két éve, hogy Kulcsár Edina, illetve G.w.M is szakított előző párjával, ám a rajongók a mai napig felemlegetik a múltat. Most éppen a rapper új dala kapcsán merült fel Nagy Melanie és Csuti neve, némelyek ugyanis úgy sejtik, hogy annak egy sora nekik szól – szúrta ki az Origo.

Akikkel együtt voltunk drágám, mind nevetségesek

– énekli Kulcsár Edina férje, aki az elmúlt időszakban nem kevés verbális adok-kapok tevékeny résztvevője volt

Nos, akinek ez nem inge, nem veszi magára, de vajon Csuti és Nagy Melanie is így gondolja? Vagy esetleg egy újabb botrány van a láthatáron?

Mint ismeretes, G.w.M neve több balhéhoz is kapcsolható, legutóbb például Osváth Zsolt influenszerrel feszültek egymásnak. Az influenszer a rapper közelgő koncertjével kapcsolatban úgy véli: a reklámjával olyan közönséget is megszólítottak, akiket nem feltétlenül érdekel a rapper munkássága.

Szerintem állítsatok valamit a hirdetésen, mert nekem is feldobta, pedig finoman fogalmazva a perifériámon kívül esik ez a quartett. Kidobott pénz + áfa. Ja, az nem

– fogalmazott Zsolt. 

G.w.M kommentben reagált a kritikára:

„Osváth Zsolt, de szeretlek! Ennyi energiát fordítani rám, amennyit te az utóbbi időben tettél a lejáratásomért... Nagyon fain vagy! Egy úr pazarol, nyugi! Én kamázlak, tehát feleslegesen vitatkozol ennyi ideje. Ha van kedved beszélni, akkor nyugodtan keress meg és kamerák nélkül találkozzunk, mert szeretném megérteni, hogy miért vagy ilyen morcos velem kapcsolatban. Találd meg a békéd és keress meg, ha gondolod! Isten áldása legyen rajtad és a kedves családodon! Béke!” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában