Hallgassa élőben!

Pásztó

Pásztó / 3 hónapja
Megnyitja kapuit a városi strand június 12-én, szombaton. A fürdő közösségi oldalán jelentette be, hogy a hatályos kormányrendelet értelmében a strand területére csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek, valamint a felügyeletük alatt álló 18 éven aluli gyermekek léphetnek be. 
Pásztó / 3 hónapja
Adattáblák hiánya miatt lezárták a közelmúltban a város kondiparkjait. A napokban megoldották a problémát, így a sportolni vágyók előtt az önkormányzat újra megnyitotta a parkokat. 
Pásztó / 3 hónapja
Az önkormányzatoknak jogszabályi kötelezettsége háromévenként az ebösszeírás elvégzése. A témával kapcsolatban Farkas Attila, a város polgármestere közösségi oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy az állatvédelmi törvény alapján az eb tulajdonosa az összeíráskor köteles a törvényben meghatározott adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Ezáltal a kitöltött ebösszeíró adatlapokat július 12-ig, hétfőig juttathatják el a kutyák gazdái a polgármesteri hivatalba, de e-mailben is elküldhetik azt. 
autózás / 3 hónapja
Egyirányú forgalmi rendet alakított ki az önkormányzat a Tücsök utcában, annak korszerűsítését követően. A Levendula utca is megújult, így adott a lehetőség a forgalmi rend változására – közölte Farkas Attila polgármester a közösségi oldalán. Felhívja a figyelmet a szabályok betartására is. 
ideiglenesen / 4 hónapja
Farkas Attila polgár­mester a közösségi oldalán jelentette be, hogy ideiglenesen lezárták a település kondiparkjait. Mint írta: egy kormányhivatali ellenőrzés során megállapították, hogy a sporteszközökről hiányoznak a tájékoztató adattáblák. Ezeket igyekeznek minél hamarabb pótolni, de addig is a lakosság türelmét kéri a városvezető.
felújítás / 4 hónapja
N. O.
Felújítás miatt új helyre költözik ideiglenesen az orvosi rendelő a városhoz tartozó településrészen, Hasznoson – közölte Farkas Attila, polgármester.
rendkívüli alkotások
A világ legrégebbi nagyméretű állati domborművei lehetnek a tevefaragványok
lassú felszállás / 10 perce
Várhatóan az idén is nagy veszteséget könyvel el a prágai repülőtér
Várhatóan mintegy négymillió utas keresi fel az idén a prágai Václav Havel repülőteret, az üzemeltető társaság újra több százmillió koronás veszteséggel zár.
hátborzongató felvétel / 41 perce
Életveszély! Forgalommal szemben hajtott fel egy nő az autópályára, gyerek is volt a kocsiban (videó)
segítség / 1 órája
Itt lehet vért adni a jövő héten Nógrád megyében
Nool
szívmelengető / 1 órája
Elképesztő: ilyen cukin lépked már az SMA-s kis Zente (videó)
filmművészet / 1 órája
Filmklubokat indít a Nemzeti Filmintézet
kegyetlen / 1 órája
Felkavaró: prostituáltat csinált fiatalkorú barátnőjéből a kecskeméti férfi
közlekedés / 1 órája
Egyre több autót használnak Németországban