Foglalkoztatás

2023.10.12. 18:08

Pásztón indult útjára a kormányhivatal őszi állásbörze-sorozata

Hagyományos módon minden nógrádi járásban állásbörzéket rendez ősszel az álláskeresők és állást változtatni tervezők részére a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal foglalkoztatási szakterülete.

Kéri István

Farkas Attila (balra) Pásztó polgármestere nyitotta meg a rendezvényt

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Októberben és novemberben mind a hat járási székhelyen megrendezi az eseményt a kormányhivatal, az első állásbörzét október 12-én, csütörtökön, Pásztón tartották – közölte a kormányhivatal. Az érdeklődőket a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központban várták.

A Nógrád vármegyei foglalkoztatók közel 50 főnek ajánlanak pozíciót, a Magyar Honvédség és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság pedig több mint 200 fő részére kínálnak álláslehetőséget úgy környékünkön, mint az ország más térségeiben található szolgálati helyeken. A vármegyén kívüli foglalkoztatók és vállalkozások közel 150 fő felvételi lehetőségét jelezték.

Állásbörze Pásztón. Nem csak a környék, hanem az egész ország területén kínáltak állásokat
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

Az eseményen megjelenő vállalkozások, többek között általános fémmegmunkáló, hegesztő, műszaki rajzoló, nemzetközi gépkocsivezető, de bolti eladó, postai ügyfélszolgálati ügyintéző és kézbesítő munkakörökben is ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára. A fegyveres testületek és rendvédelmi szervezetek soraikba invitálnak 10 hónapos kiképzésű rendőrjárőröket, leendő határvadászokat, iskolaőröket, szerződéses katonákat, valamint majdani tartalékos honvédeket. A Balassagyarmati Fegyház és Börtön elsősorban körletfelügyelőket keres.

A börzén megváltozott munkaképességű és nyugdíjas munkavállalóknak is kínálnak álláslehetőséget a kiállítók, valamint részmunkaidős ajánlatok is szerepelnek a betölthető állások között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!