19°

amerikai foci

nfl / 23 órája
A Denver Broncos 45-10-es győzelmet aratott az Arizona Cardinals otthonában a profi amerikaifutball-liga (NFL) hetedik játékhetének csütörtöki nyitómérkőzésén.
nfl / 2 napja
A New Jersey Devils 3-0-ra legyőzte a vendég Dallas Stars együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, így a negyedik mérkőzését követően is hibátlan maradt.
nfl / 3 napja
A Green Bay Packers hazai pályán 33-30-ra legyőzte a San Francisco 49ers együttesét a profi amerikaifutball-liga (NFL) hatodik játékhetének hétfői zárómérkőzésén.
nfl / 2 hete
A Kansas City Chiefs a zárónegyedben tízpontos hátrányból fordítva 27-23-ra nyert a Denver Broncos otthonában a profi amerikaifutball-liga (NFL) negyedik játékhetének hétfő esti zárómérkőzésén, ezzel továbbra is százszázalékos.
nfl / 2 hete
A Baltimore Ravens a második félidőben lenullázta a házigazda Pittsburgh Steelerst, így 26-14-re megnyerte a csoportrangadót a profi amerikaifutball-liga (NFL) negyedik játékhetének vasárnap éjszakai rangadóján.
nfl / 3 hete
A Los Angeles Rams hazai pályán 38-31-re legyőzte a Minnesota Vikings együttesét a profi amerikaifutball-liga (NFL) negyedik játékhetének csütörtök esti nyitómérkőzésén, ezzel továbbra is százszázalékos.
nfl / 3 hete
Több nagy meglepetés született a profi amerikaifutball-liga (NFL) harmadik fordulójában vasárnap, miután a legutóbbi nagydöntős New England Patriots simán kikapott az eddig nyeretlen Detroit Lions otthonában, míg a Buffalo Bills a Minnesota Vikings, a Tennessee Titans pedig a Jacksonville Jaguars vendégeként győzött.
19°
Pára
V
13°
H
15°
K
11°
Sz
11°
kellemetlen tünetek
Mérgező is lehet a dísztök
időjárás / 29 perce
Felhős idő lesz szombaton
Csak néhány órás napsütésre számíthatunk a hétvége első napján.
napraforgó / 1 órája
Jól teljesített a legnépszerűbb nógrádi növény
Veres Edina
nagy lépés lehet / 1 órája
Magyar részvétellel fejlesztett űrszonda indult a Merkúrra
mítoszcáfolat / 2 órája
A megfelelő étrend jobban erősíti a csontokat, mint az edzés
Évekig nem tűnt fel senkinek / 2 órája
Hamis szelvénnyel vehette fel lottónyereményét egy férfi
ahol a kerítés is / 9 órája
Megnyílt a Csabai Kolbászfesztivál
A diagnosztizálásban is segít a cég / 9 órája
Diszlexiás gyerekek tanulását segítő eszközöket fejleszt a Microsoft