szépségverseny

2021.01.21. 19:45

Idén is megmérettetné magát a tavalyi Tündérszépek nógrádi legszebbje

A tavalyi Tündérszépek országos döntőjében a salgótarjáni Torják Gerda képviselte megyénket. A salgótarjáni lány a versenynek köszönhetően sok tapasztalatot, és új barátokat is szerzett, ezért idén is fontolgatja, hogy ismét megmérettetné magát.

Sz. R.

Forrás: Mediaworks

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Ráadásul számos újdonsággal, ragyogó lehetőséggel várjuk most a lányokat, akik ország-világnak megmutathatják szépségüket. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítő tábor, tévéshow vár titeket. A helyek vészesen fogynak, tehát érdemes mielőbb jelentkezni, ha te is képviselnéd Nógrád megyét és megmutatnád magad az országnak!

A tavalyi verseny döntőjében szó szerint ragyogott a megyénket képviselő Torják Gerda, akit most kifaggattunk a versenyen szerzett élményeiről.

– Nagyon örültem amikor bekerültem a verseny döntőjébe, és nagyon hálás voltam a rengeteg támogatásért. A fotózás is remek hangulatban telt, ezért gondolkodom rajta, hogy az idei versenyen is elindulok, de még nem döntöttem. Sok-sok pozitív élményt köszönhetek a Tündérszépeknek ezért a jelentkezést fontolgató lányoknak is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálják ki, mert semmit sem veszíthetnek – mondta a salgótarjáni lány, aki azt is elárulta, hogy rengeteg tapasztalatot, és új barátokat is szerzett a szépségversenynek köszönhetően.

A Gerdáról készített profi fotósorozatunk ide kattintva megtekinthető. Szeretnéd, hogy rólad is ilyen remek fotók készüljenek? Akkor egy pillanatig se habozz, jelentkezz most!

Ha szeretnéd magad megmérettetni és hazavinni az értékes nyereményeket, de félsz attól, hogy nem felelsz meg az elvárásoknak, olvasd el az alábbiakat, amelyben a leggyakoribb valótlan félelmeket szedtük össze a jelentkezésről. Legyél Te a Tündérszépek 2021 nyertese! Jelentkezz még ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!