fotózás

2021.02.19. 19:45

Álomból valóság: a siker kapujában a Tündérszépek legéndi versenyzője

A Tündérszépek versenye február 15-én vette kezdetét, azonban még mindig várjuk a jelentkezését azoknak a hölgyeknek, akik kipróbálnák magukat az országos megmérettetésen. A 16 éves Dobrocsi Sára is bekerült a verseny első fordulójába, így már ő is nagy eséllyel indul a Tündérszépek királynői címéért.

Nool

Forrás: NMH

Fotó: Hüvösi Csaba

Immár harmadik alkalommal hirdettük meg a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. A három fordulón át tartó verseny végén értékes nyeremények és egyéves autóhasználat várja a legszebbeket. A showműsorral egybekötött televíziós döntő előtt ráadásul felkészítő táborokban vehetnek részt a megyék legszebbjei, ahol korábbi szépségkirálynőktől tanulhatnak.

Február 15-én kezdetét vette a Tündérszépek első fordulója, azóta öt csinos nógrádi lány várja olvasóink értékelését. A jelentkezés még mindig adott, saját fotókkal is lehet nevezni, de aki szeretné, annak profi fotósaink elkészítik saját portfólióját a salgótarjáni József Attila Művelődési Központban.

A legéndi Dobrocsi Sára is portálunk fotósára bízta magát, így már ő is eséllyel indul a Tündérszépek királynői címéért.

Sárának már a verseny első fordulójába való bejutással is egy álom vált valóra
Fotó: Hüvösi Csaba / NMH

A 16 éves lány jelenleg középiskolai tanulmányait folytatja, logisztikát tanul. Sára hobbi szinten kajakozik, és nem áll távol tőle a modellkedés, gyakran szokott fotózásokon részt venni. Elmondása szerint a jelentkezésével nagy álma valósult meg, hiszen mindig is szeretett volna indulni egy szépségversenyen. A legéndi lány bízik benne, hogy bekerül a verseny országos döntőjébe, és végül ő fogja kiérdemelni a Tündérszépek koronáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!