Járvány

2022.07.18. 21:39

Maszkviselésre buzdítják a vásárlókat Bátonyterenyén

Gulyás Edina

20220301 Győr Gyógyszertári készlet fogy a jód, Képen: Dr. Várnagy-Szabó Rita patikavezető, Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld

Forrás: MW

Fotó: Csapó Balázs

A kisterenyei Kastélykert Patika vezetősége arra kéri a vásárlókat közösségi oldalán, hogy a gyógyszertárban lehetőség szerint térjenek vissza a maszkviseléshez, elsősorban akkor, ha sokan tartózkodnak a helyiségben. Amint arról beszámoltak, érezhetően újra sokan betegszenek meg koronavírusban, így ismét több, a vírus kezelésére alkalmazott gyógyszert kell kiadniuk. Hozzáteszik: bár most nem olyan súlyos a betegség lefolyása, mint korábban, senki sem szeret beteg lenni. Ezért döntöttek úgy, hogy maszkhasználatra kérik a vevőket a patikában, ahol egyébként nincs korlátozás az egyszerre ott tartózkodó emberek számát illetően. A közeledő hőhullám miatt sem szeretnék, ha a betegek az ajtó előtt várakoznának, azonban ha sokan vannak bent, viseljék a maszkot – hívták fel a figyelmet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!