öregfiúk

2021.07.25. 15:00

Döntetlent játszott az SKSE a kupában

A közelmúltban az SKSE Öregfiúk csapata a harmadik alkalommal kiírt Kaposvári Márton nemzetközi labdarúgókupa keretében, Rimóc hasonló korú gárdájával játszott.

NMH

A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által támogatott rendezvénysorozat összecsapásán a két csapat változatos, gólokban gazdag, remek iramú mérkőzést játszott.

Az első félidőben a hazaiak több támadást vezettek, melynek eredményeként vezettek. A második játékrészben a vendégek erősítettek, megfordították a találkozó állását, azonban a kohászok az utolsó percben lőtt góllal kiegyenlítettek. Végül igazságos eredmény született.

SKSE Öregfiúk–Rimóc 3–3 (2–1) Vezette: Ludányi J.

SKSE Öregfiúk: Németh I. – Bozó, Szabó K., Juhász, Szabó I., Szabó Sz., Balázs, Fodor, Jambrik, Grúz, Kiss. Cs.: Egeresi, Fekete, Nagy R. Csapatvezető: Németh Csaba. Menedzser: Pünkösdi József.

Rimóc: Baráth – Virág, Komár, Percze, Fábián, Chikán, Árva, Oravecz, Varga, Kelecsényi, Vincze. Cs.: Géczi, Hodúr, Vankó. Csapatvezető: Holecz Ferenc.

Gl.: Grúz, Nagy R., Juhász, ill. Kelecsényi (2), Árva. NMH

Címkék#öregfiúk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!