szponzorált tartalom

2020.07.24. 00:00

Eladó luxus családi házak Budapest frekventált környékein

Mitől élhető egy kerület a fővárosban? Hogyan válasszunk megfelelő otthon az eladó családi házak piacán?

Nool

Több tényező is befolyásolja egy adott kerület népszerűségét. Csokorba szedtük azokat a pozitív dolgokat, melyek miatt közkedvelt egy-egy kerület.

Zöldövezet: nem meglepő, hogy az egyik legfontosabb szempont, ha házvásárlás előtt állunk, a környék parkosított részei, a jó levegő és a kerület látképe, rendezettsége. Szemetes, elhanyagolt, lelakott kerületek nem túl szép látványt nyújtanak és cseppet sem jó benyomást keltenek. Életünk befektetését valószínűleg nem ilyen lokációban képzeljük el. Így hát érdemes odafigyelni és naprakésznek maradni, hogy melyek azok a budapesti kerületek, amelyekben érdemes eladó családi házat vásárolni.

Közbiztonság: további fontos szempont ház vásárláskor, odaköltözés esetén a bűnügyi ráta. Mikor mennyi betörés, lopás, rablás és esetleg gyilkosság történt az adott kerületben. Magunk miatt és gyermekeink miatt is prioritásban első helyet foglal el a biztonságunk. Budapest legbiztonságosabb kerületei is a Budai oldalon találhatóak. Lakóövezeti, családi házas kerület részek, kisebb turisztikai forgalom és maga Buda presztízs titulusa is emeli az I, II, III, XI, XII, XXII. kerületek élhetőségét. Viszont a betörők előszeretettel járják a Budai kerületeket, ugyanis jóval nagyobb értékű zsákmányra számítanak, mint a kevésbé kedvelt fővárosi kerületekben.

Oktatási intézmények megléte, minősége: a koltozzbe.hu szerint Budán több mint 200 oktatási intézmény közül válogathatunk. Tágabb értelemben, ha Óbudát is hozzávesszük, akkor közel 300 intézmény áll rendelkezésünkre, amelyek között számos magánóvoda, iskola, középiskola és neves egyetem megtalálható. Így ha a Budai oldalon vásárolunk eladó családi házat karnyújtásnyira találhatunk gyermekünknek kiváló oktatási intézményt is.

Budai kerületek rendezettsége, oktatása és biztonsága miatt is élen járó, ha eladó családi házat szeretnénk vásárolni.

Luxus eladó családi házakat találtunk a koltozzbe.hu oldalon, melyek különlegessége a hatalmas alapterületben, vagy hegyi, városi panorámában esetleg infinity poolban nyilvánul meg. Minden luxus családi ház négy vagy több szobával rendelkezik, mely alkalmas családok, de akár többgenerációs családok számára is. A hatalmas tereknek köszönhetően nyugodtan elszeparálódhatunk, amennyiben szükségét érezzük egy kis magánynak. A luxus családi házak közös előnye a több szinten elterülő szobák, mely élhető teret biztosít a család minden tagjának. Ezekben az eladó családi házakban mindent megtalálunk, ami a kényelmünket, komfortérzetünket és nyugalmunkat szolgálja. Szauna, kerti grill, de az otthonról dolgozók vagy üzletemberek is találnak szinte minden ilyen kaliberű eladó családi házban irodát, mely különleges szentélye lehet a háznak és zavaró tényezők nélkül dolgozhatnak akár a saját ingatlanukban is. A gyönyörű kandalló, ami szinte minden luxus eladó családi házban megtalálható, a hideg estéken kellemes légkört biztosítva összehozza a családot. Míg a víz szerelmesei saját beépített medencében felfrissíthetik magukat és kedvükre úszkálhatnak a kánikulában, vagy választhatnak beltéri medencés eladó családi házat is. Így egész évben élvezhetik a medence adta lehetőségeket. A biztonsági berendezések megléte ilyen árfekvésű családi házakban alap felszerelés, így a fent említett betörők miatt sem kell tovább aggódnunk, ha luxus ingatlanba költöznénk be.

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában