Elemzés

2024.02.17. 21:44

A jobboldal morális tartása meg fog erősödni (videó)

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója kijelentette, Orbán Viktor a tanulságokon túl a feladatok közé sorolta a gyermekvédelmi rendszer megerősítését.

MW

Szánthó Miklós, az alapjogokért Központ vezetője a Hír Tv-nek értékelte a miniszterelnök kijelentéseit

Forrás: Képernyőkép / Hír TV

A jobboldalon van felelősség, levonják a konzekvenciákat és helye van az őszinte beszédnek

 – jelentette ki Szánthó Miklós a Hír TV-nek nyilatkozva Orbán Viktor 25. évértékelő beszéde után. Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint az, hogy a kormányfő szükségszerűnek és helyesnek nevezte a lemondásokat, valamint arról is beszélt, meg fogják erősíteni a jobboldal morális tartását, az a jobboldal erős és egyenes gerincének a megtámasztásául szolgált.

A főigazgató kijelentette, Orbán Viktor a tanulságokon túl a feladatok közé sorolta a gyermekvédelmi rendszer megerősítését és átvizsgálását az alkotmánytól a miniszteri rendeletekig.

Boros Bánk Levente kiemelte, a jobboldal mások és a saját hibáiból is mindig tanult. A Nézpont Intézet politikai elemzési igazgatója emlékeztetett, Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéddel, Novák Katalin és Varga Judit pedig a lemondásukkal mutattak példát. Rámutatott, amikor a miniszterelnök kétszínűnek nevezte a baloldalt arra utalt, soha, semmiért nem vállalják a felelősséget. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában