Önkormányzatiság

2023.09.12. 09:46

Menczer Tamás kérdése a fideszesekhez: kinek adnátok át a településeiteket? (videó)

Az államtitkár szerint a baloldal pillanatok alatt lerombol bármit, amit felépítettünk együtt.

MW

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelõs államtitkára sajtótájékoztatót tart a Szlovákiában történt buszbalesetrõl a minisztériumban 2023. május 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Migráció, Covid, háború, gazdasági nehézségek, energia stb. Ezekből a nehézségekből csak egy volt a szociknál 2010 előtt, idézőjelben csak gazdasági, és tönkrement az ország – mondta Menczer Tamás Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében.

A Pest vármegyei 2. számú választókerület egyéni országgyűlési képviselője hozzátette: az Orbán-kormány idején hiába van válság válság hátán, nemhogy nem mentünk tönkre, hanem 13. havi nyugdíjat tudott adni a kormány, a fiataloknak adómentességet, családtámogatást és a többit. Mint kifejtette, ezért lepődik meg az Országházban minden alkalommal, amikor a baloldali képviselők próbálják megmondani, hogyan kellene kormányozni. A politikus ezt követően egy kérdést intézett a nézőközönségéhez: – Kinek adnánk át a településeinket? Ha jönnek, a pillanat tört része alatt lerombolnak bármit, amit felépítettünk együtt – zárta gondolatait az államtitkár, a baloldalra utalva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában