Rétság

2017.10.30. 08:47

Tökfejet faragnak idősek és fiatalok a művelődési házban

Igazi kézműves bulira invitálják a város fiatalságát – az idősebb nemzedék tagjaival együtt – a Rétsági Fiatalok Rétságért Egyesület aktivistái. Október 31-én, kedden 17 órától rendezik meg a művelődési központ és könyvtár épületében a „Tök jó nap” címre keresztelt mulatságukat.

A szervezők tájékoztatása szerint idén is a töklámpás készítése köré csoportosul majd a rendezvény. Amatőr, félprofi és profi szintű faragók is beállnak a sorba annak érdekében, hogy eltanulják egymástól a különböző díszítmények készítésének fortélyait. Ráadásul egy versenyt is hirdetnek, hogy megtalálják Rétság legszebb, legkreatívabb, legpompásabb látványt nyújtó „TökFejét”. A gyerekek és felnőttek kóstolhatnak tökből sütött finomságokat, édességeket, és díjazzák a legfinomabb süteményeket is. Most is lesz „Tökmozgó”, azaz különböző furfangos, ügyességi játékok a késő ősz legjellegzetesebb növényéhez kapcsolódóan.

Címkék#Rétság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!