baráti

2020.07.28. 10:30

Ferguson megbocsájt Kloppnak, videóval üzent

A Manchester United edzőlegendája, Sir Alex Ferguson videoüzenetben gratulált a Liverpoollal angol labdarúgó-bajnokságot nyert Jürgen Kloppnak.

Manchester United 99 Legends manager Alex Ferguson gestures to supporters as he leaves at half-time during the Treble Reunion 20th anniversary football match between Manchester United 99 Legends and FC Bayern Legends at Old Trafford in Manchester, north-west England on May 26, 2019. (Photo by Lindsey PARNABY / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Lindsey Parnaby

A skót tréner, aki 1986 és 2013 között 13 bajnoki címet szerzett az MU-val, egy videointerjúban úgy fogalmazott, az ősi rivális Liverpoolt edző német szakember megérdemelte, hogy Premier League-diadalt ünnepeljen csapatával.

„Megbocsájtok neked, amiért hajnal fél négykor ébresztettél fel csak azért, hogy közöld, megnyertétek a bajnokságot”

- tette hozzá a 78 éves Ferguson. Kiemelte,

a Liverpool játéka fantasztikus volt, Klopp személyisége pedig az egész klubra hatással van.

 

A német szakember vezette Liverpool 30 év elteltével nyert ismét angol bajnoki aranyérmet, ezzel a két klub örökmérlege 20-19-re módosult a Manchester United javára. Kloppot a PL vezetőedzői a szezon végén a legjobbnak választották, ezzel ő érdemelte ki az Alex Fergusonról elnevezett trófeát.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában