Gyomorvérzés

2019.01.05. 09:04

Kórházba került Maradona

„Az isteni Diegónak” további vizsgálatokra lesz szüksége.

(FILES) In this file photo taken on September 10, 2018 Argentine legend Diego Maradona gestures during his first training session as coach of Mexican football club Dorados, at the Banorte stadium in Culiacan, Sinaloa State, Mexico. - Argentine legend Diego Maradona remained hospitalized on January 04, 2019 in Buenos Aires after a scheduled medical check up. According to local press, his condition is not serious. (Photo by Pedro PARDO / AFP)

A legendás argentin labdarúgó, a jelenleg a mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dorados de Sinaloa vezetőedzője, Diego Maradona rutinvizsgálatra érkezett Buenos Airesbe, ahol orvosai felfigyeltek arra: kisebb gyomorvérzése van – adja hírül az nso.hu.

A portál a Reuters hírügynökségre hivatkozva azt írja: Maradona gyomorvérzése nem súlyos,

nincs életveszélyben, de mindezek mellett benn tartották a kórházban megfigyelés céljából.

A hír mindössze néhány órával az után látott napvilágot, hogy Maradona képviselője, Matias Morla bejelentette az argentin tréner hosszabbítását klubcsapatával. Az 58 éves legendát a Reuters szerint azóta már ki is engedték a kórházból, ugyanakkor a súlyosabb bajt megelőzendő a sportlegendát további vizsgálatokra várják vissza.

Maradona 2004-ben kokainfüggősége következtében súlyos szívproblémákkal küzdött, életmentő műtétre is szüksége volt. 2005-ben gyomorgyűrűt kapott, aminek köszönhetően sikerült lefogynia, ezzel tehermentesítve a szívét. Ám alkohol- és drogproblémái miatt így is érkeznek hírek időnként a világbajnok legenda rossz egészségi állapotáról – foglalja össze a cikk.

Borítókép: Diego Maradona. Fotó: Pedro PARDO / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában