Fotópályázat

2019.02.13. 14:56

Mutatjuk, kik nyerték Valentin-napi játékunkat

Bálint nap a szerelmesek ünnepe, a Nógrád Megyei Hírlap és a nool.hu fotópályázatot hirdetett, hogy mi is megörvendeztessük megyénk párjait.

P.B.

Babcsán Mercédesz és párja, Beküldött fotó

Sok-sok szerelmes fotó érkezett szerkesztőségünkbe, amelyek közül sikerült kiválasztani a négy legromantikusabbat.

Íme a nyertesek:

Első helyezést ért el Babcsán Mercédesz és párja, akik egy kétszemélyes, gyertyafényes vacsorát nyertek a salgótarjáni CZ étterembe és egy páros belépőjegyet a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházba, a Filoména házassága című szerelmes komédiára.

Babcsán Mercédesz és párja, Beküldött fotó

A második helyen végeztek Gazsi Károly és Gazsi Károlyné, akiket lányuk nevezett versenyünkre. Nyereményük nem más, mint egy Egri Bikavér, Egri Csillag borból álló ajándékcsomag az egri Juhász Testvérek pincészettől és egy páros belépőjegy a Filoména házassága című darabra.

Gazsi Dajána a szüleit nevezte, Beküldött fotó

Szerelmes fotójával harmadik helyen végzett Király Péter és párja, Molnár Katka, akik szintén egy Egri Bikavér, Egri Csillag borból álló ajándékcsomagot nyertek az egri Juhász Testvérek pincészettől és egy páros belépőjegyet a Filoména házassága című darabra.

Király Péter és Molnár Katka, Beküldött fotó

Végül, de nem utolsó sorban negyedik helyezést ért el Lencse-Valyó Vivien és kedvese, Lencse Viktor akik egy Egri Bikavér, Egri Csillag borból álló ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak az egri Juhász Testvérek pincészettől.

Lencse-Valyó Vivien és párja, Beküldött fotó

Szívből gratulálunk a győzteseknek, akik szerkesztőségünkben (Salgótarján, Erzsébet tér 6./ II. emelet) vehetik át nyereményeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában