sárgyorsulás

2019.07.14. 15:15

Benzingőz és sárdagasztás jellemezte a béri Dagonya Extrém Fesztivált

Második alkalommal rendezték meg a hétvégén az ország legnagyobb offroad fesztiválját, a Dagonya extrém fesztivált. A négy napos programon az esős időjárás kedvezett a terepjárósoknak és a dagonyára vágyó látogatóknak.

Sz. R.

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

Portálunk szombaton látogatott ki az országosan is egyedülálló négy napos rendezvényre, ahol az amatőr sofőröktől kezdve a profi versenyzőkig mindenki megmutatta mekkora erő van gépszörnyeikben.

A közel 200 hektáros, Bér határában elterülő területen szelték a dombokat a hatalmas négykerékmeghajtású terepjárókkal, de a kvadok és a motorok szerelmesei sem ültek a babérjaikon. Mindenki élvezte a sarat, a forgást, a kaparást az esős időjárás pedig még inkább kedvezett a dagonyázásra vágyóknak. A megmérettetések nem a vérre menő csatározásokról, hanem a baráti ismerkedésekről és az abszolút jó hangulatról szóltak.

Ez utóbbiról olyan sztárfellépők is gondoskodtak mint a New Level Empire, az Ámokfutók és a Groovehouse. A versenyek és sárgyorsulások mellett egésznapos programokkal várták az érdeklődőket, vizespóló és asszonycipelő versenyen is szórakozhattak az offroad szerelmesei. A szervezők bíznak benne, hogy a tavalyi és az idei sikerek után, jövőre már harmadjára is sikerül megvalósítani majd a Cserhát gyönyörű területén az extrém fesztivált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában