szakmai továbbképzés

2019.04.02. 14:31

Fazonra szabta bemutatóját a fodrászmester, Fátrai Krisztina

Fátrai Krisztina budapesti fodrászmester tartott szakmai továbbképzést hétfőn a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

P. B.

Fátrai Krisztina megmutatta, hogy merre halad manapság a hajdivat

Forrás: N.M.H.

Fotó: Hüvösi Csaba

A szakember négy hajmodell segítségével mutatta be lépésről lépésre a szakma csínját-bínját az érdeklődőknek, akik feszült figyelemmel követték a fodrász minden mozdulatát és számtalan ötletet meríthetnek mindabból, amit elmondott.

Fátrai Krisztina megmutatta, hogy merre halad manapság a hajdivat
Fotó: Hüvösi Csaba / N.M.H.

Minden egyes modellen más-más stílust, más-más technikát láthattak megyénk fodrászai és fodrász növendékei, attól függően, hogy a vállalkozónak éppen milyen volt a hajtípusa, a fejformája vagy éppen a stílusa.

Szempontot kínáltak a mai világ folyamatosan változó trendjei is, amelyekkel a szakmabelieknek ugyanúgy lépést kell tartaniuk, mint a vendégeiknek. A hangsúly a pontos és precíz hajvágáson volt minden esetben. Mint megtudtuk, a budapesti Fátrai Krisztina több továbbképzést is tart a tavasz folyamán szerte az országban, a kontykötés, a hajfonás, a hajfestés és a különböző alkalmi frizurák elkészítésében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában