Ingatlanbazár

2022.07.02. 11:19

A hét ingatlana: eladó a néhai festőművész balassagyarmati háza

Farkas András festőművész egykori otthona bizonyára izgalmas alkotói energiákat zárt magába. A 120 nm-es családi ház önmagában is vonzó, de a hely szelleme miatt külön öröm volt szétnézni a festményekkel tarkított helyiségekben!

Nool

Forrás: Ingatlanbazár

“Balassagyarmat központjától 5 percre eladó egy polgári stílusú négy szobás családi ház, melynek tulajdonosa a néhai Farkas András festőművész volt. Az ingatlan mely 120 nm, 1100 nm-es telken fekszik, szerkezetileg kiváló állapotban van, tetőszerkezet ép, folyamatosan karban tartották. A házban található: négy szoba, konyha, fürdő+WC, kamra, közlekedő. 

A tulajdonosok meghagyták az eredeti ablakokat, ajtókat, tokokat, spalettákat, ezzel megőrizve a ház eredeti hangulatát. A ház melegéről gáz konvektorok, illetve minden szobában cserépkályha gondoskodik. Kamerával, riasztóval felszerelt. Az ingatlanhoz tartozik egy 20 nm-es fedett terasz, szőlőlugassal, pince, padlás. A gondozott kertben számos gyümölcsfa garázs, fúrt kút, melléképületek találhatóak. Az ingatlan igazán magával ragadó, különleges hangulatú, csodálatos otthonná varázsolható. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!