Pünkösd

2024.05.19. 06:58

Tombolahúzás is színesíti a mátraszőlősi falunapot

Pünkösdi falunapot tartanak Mátraszőlősön, ahol a színes programok mellett tombolahúzás is lesz, értékes nyereményekkel.

Gulyás Edina

Pünkösdi falunapot szerveznek május 19-én, vasárnap a mátraszőlősi focipályán – adták hírül a község közösségi oldalán. Amint arról beszámoltak, idén a rendezvényt különböző programok színesítik, azok között lesz tombolahúzás is. A szerencsések értékes nyereményekkel gazdagodnak majd. A nap 9 órakor főzőversennyel indul, a színpadi produkciók 13 órakor kezdődnek, a helyi óvodások műsora nyitja a fellépők sorát. A kicsiket a Jamila Gyermek Hastánccsoport követi, majd a Mátraszőlősi Népdalkör szórakoztatja a jelenlévőket. 

A főzőverseny eredményére 14.30 órakor derül fény, majd a Fitos Dezső Társulat mutatja be Jövőnk a hagyomány című műsorát. A gyerekek nagy kedvence, az Alma Együttes 16 órakor lép színpadra, Csordás Tibi pedig 17 órától ad élő koncertet. A rendezvényt számos kísérőprogram is színesíti, lesz játszóház, arcfestés, kézműves foglalkozás és óriás buborék show is. A napot retró diszkó zárja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában