Cselgáncs

2024.04.22. 15:00

Remek nógrádi eredmények a X. Párduc Kupán

2024. április 14 -én került sor a Salgótarjáni Párducok Judo Club (SPJC) szervezésében a X. Párduc Kupa megrendezésére Salgótarjánban. A versenyt a Balassi Bálint Könyvtárban, a Görbeország Judotermében tartották a szervezők.

Nool.hu

Jól szerepeltek a Salgótarjáni Párducok versenyzői

Forrás: Beküldött fotó

A judo versenyre a covid járvány óta nem volt lehetőség. Nagy várakozással nézett elébe a rendezvényre a szervező Salgótarjáni Párducok Judo Club. Sajnos a betegségek most sem kímélték a résztvevőket, így a meghívott harsányi judokák nem is tudtak ezen a sporteseményen részt venni, valamint a hazai versenyzők létszáma is jelentősen lecsökkent.

Harminc gyermek részvételével elindult a megmérettetés, ami így sem volt izgalomtól mentes. Vasárnap délelőttjén Görbeország judotermét megöltötte a lelkes sportolók harci zsivaja, amely feledhetetlen és hasznos sportélményt nyújtott a kicsiknek, a nagyoknak és a szurkoló közönségnek is egyaránt.

A Salgótarjáni Párducok Judo Club (SPJC) versenyzői a következő eredményeket érték el a megmérettetésen: Turcsányi Péter (2013-as korosztály, 40 kg) I. helyezett, Hegedűs Levente (2013-as korosztály, 40 kg) III. helyezett, Keller Zoltán (2011-es korosztály, +70 kg) III. helyezett, Holló Lilien (2011-es korosztály 55 kg) I. helyezett, Forgó Dominik (2011-es korosztály 55 kg) II helyezett hely.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában