Labdarúgás

2024.04.03. 15:30

Papírforma sikerre lehetnek éhesek a dobogós csapatok hétvégén

Az alapszakasz huszadik fordulóját rendezik meg a vármegyei első osztályban.

Langa Attila

Vármegyei I. osztály, alapszakasz, 20. forduló:

Héhalom SE (8.) – Berkenye SE (10.)

Héhalom, szombat, 16.30 óra.

Mindkét együttes sikeres játéknapot tudhat maga mögött az elmúlt hétvégén, hiszen a Héhalom idegenben tudott nyerni a Szendehely otthonában, míg a Berkenye hazai pályán fektette két vállra a sereghajtó bátonyiakat. A szoros összecsapásnak ígérkező találkozón a hazai környezet döntő lehet, így mi héhalmi sikert várunk.

Tippünk: 2–1
 

Pásztó SK (5.) – Szendehely FC (7.)

Pásztó, szombat, 16.30 óra.

Az előző fordulóban mindkét csapat vereséget szenvedett, így minden bizonnyal szeretnének javítani. Smelkó Károly csapata hazai pályán nagyobb esélyekkel indulhat harcba a három bajnoki pontért, hogy versenyben maradjanak az alapszakasz negyedik helyezéséért, de ugye a labda gömbölyű.

Tippünk: 3–2

 

Diósjenői SE (9.) – Karancslapujtő KSE (1.)

Diósjenő, szombat, 16.30 óra.

A Diósjenő csapata rossz szájízzel várhatja az éllovas elleni találkozót, hiszen az előző fordulóban kiütéses vereséget szenvedtek a Mohora otthonában, míg soros ellenfelük nagy csatában szerzett három bajnoki egységet a második helyezett Bánk otthonában. A mérkőzés favoritja egyértelműen a bajnoki cím legnagyobb esélyese, a Karancslapujtő gárdája lesz.

Tippünk: 1–5
 

Érsekvadkerti SE (3.) – FC Mohora (6.)

Érsekvadkert, szombat, 16.30 óra.

A bajnoki címért versengő Érsekvadkert csapata egy héttel korábban hatalmas küzdelem után kerekedett felül egy büntető értékesítésével az Építők KC együttesén, amely diadal nagy lökést adhat a gárdának a további küzdelmekre. A Mohora könnyedén fektette két vállra a Diósjenőt, de Vadkerten vélhetően sokkal masszívabb ellenféllel néznek majd farkasszemet.

Tippünk: 2–1

 

Bátonyterenyei TC (12.) – Építők KC (4.)

Bátonyterenye, szombat, 16.30 óra.

A Bátonyterenye jól erősítette meg a játékoskeretét a téli pihenőkor, de láthatóan még nem állt össze a játékuk. Az elmúlt hétvégén alulmaradtak a Berkenye otthonában, így most minden bizonnyal szeretnének javítani hazai pályán és újra bajnoki pontot szerezni, ami nem lesz könnyű az Építők csapata ellen.

Tippünk: 1–2


Bánk DA (2.) – Szécsény VSE (11.)

Berkenye, szombat, 16.30 óra.

A Bánk együttesének távolsága nőtt az éllovashoz képest, hiszen hazai pályán alulmaradtak a lapujtőiekkel szemben az elmúlt fordulóban. A javításra ismét hazai pályán lesz lehetőségük, hiszen az utolsó előtti helyen álló Szécsényt fogadják, akik ha kicsi is rá az esély, de ismét okozhatnak meglepetést és boríthatják is akár a papírformát.

Tippünk: 3–1

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában