Labdarúgás

2024.04.03. 12:45

Nem termett babér az SBTC U16-os csapatának

A Salgótarjáni BTC U16-os csapata újabb két mérkőzést játszott le a Regionális U16-os bajnokság Közép-Északi csoportjának rájátszásában.

Nool.hu

Az elmúlt két hétvégén újabb mérkőzéseken volt érdekelt az SBTC U16-os együttese, amelyek alkalmával nem sikerült pontot szerezniük.

Regionális U16 Közép-Északi csoport, rájátszás, alsóház, 5. forduló:

SBTC – II. Kerület UFC 1–2

A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el!

Kabács József, az SBTC U16-os csapat edzője: – A múlt heti gyengébb játékunk után bíztunk benne, hogy újra azt az arcát fogja mutatni a csapat, mint az első két fordulóban. A kezdő sípszó után ezt láttam is a srácokon, mert sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, annak ellenére is, hogy mezőnyben kissé pontatlanok voltunk. Úgy gondoltam, hogy hamarosan a gól is jönni fog, de a szünetig ez nem történt meg. A második játékrész elején viszont sikerült megszerezni a vezetést egy remek találattal. Ezután a játékunk visszaesett, gyengén és álmosan futballoztunk, amit ki is használta az ellenfél és a második félidő közepén egyenlített. Ez a gól őket felpörgette és játékban fölénk nőttek. Ezután jött egy sérülés és tíz emberre fogyatkozott a csapatunk, mert már cserére nem volt lehetőségünk, ami a hajrában meg is látszott a csapaton. Az ellenfél jobban akarta a győzelmet a végén és ez össze is jött nekik. Csalódott vagyok, mert hagytuk, hogy az ellenfél megfordítsa a meccset, de bízom a csapatomban és tudom, hogy vissza fogunk térni a korábbi nagyszerű játékunkhoz.


Regionális U16 Közép-Északi csoport, rájátszás, alsóház, 6. forduló:

Nyergesújfalu SE – SBTC 4–2

A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el!

Kabács József, az SBTC U16-os csapat edzője: – Az első félidőben hamar vezetést tudott szerezni az ellenfél, de sikerült nekünk is betalálni, de amikor már fölénybe játszottunk kaptunk jól eltalált lövésekből két gólt. A második félidőben gyorsan sikerült szépíteni, de a következő találat mar nem jött össze. Sok lehetőségünk volt, de az ellenfél védői rendre blokkolni tudtak, illetve ha ők már nem, akkor jött a kapus és hárított. Ezt követően ahogy lenni szokott, jött egy ellentámadás és 4-2 re alakították a mérkőzést, kialakítva a végeredményt. Nyilván csalódottak vagyunk a nulla pont miatt, főleg azért, mert mezőnyben jobbak voltunk és több helyzetünk is volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában