Labdarúgás

2024.04.28. 19:26

Egy ponttal kellett beérnie a Stécének a Gyöngyös ellen

Újabb mérkőzéssel folytatódott a szezon a Salgótarjáni BTC számára, amely alkalmával a bajnokság sereghajtója volt a Stécé vendége a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban.

Nool.hu

A mérkőzés első percétől a hazaiak irányították a játékot, de kissé görcsösen és pontatlanul játszottak, így a mezőnyfölényük meddőnek bizonyult, az ellentámadásra berendezkedő vendégek ellen, akik helyenként magasan védekező játékkal próbálták megakadályozni a salgótarjáni támadásokat. A fordulás után is a tarjániak maradtak lendületben, majd egy szabadrúgás kombinációt követően középre rúgott labda pattant Forgóról a saját kapujába, előnyhöz juttatva a hazaiakat. Percekkel később egy védelmi hibát kihasználva vezethette kapusra a labdát a gyöngyösi támadó, akit Szalay csak szabálytalanul tudott megállítani, így a hazai hálóőr sárga lapot, míg a vendég együttes büntetőt kapott. A tizenegyest Gonda magabiztosan értékesítette, kiegyenlítve az eredményt. A hajrában is rohamoztak a fekete-fehérek, de nem sikerült betalálniuk, így meg kellett elégedniük az egy bajnoki ponttal. 

NBIII. osztály, Észek-keleti csoport, 26. forduló:
SBTC – Gyöngyösi AK  1–1 (0–0)
Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 480 néző. Vezette: Büki G. (Bhőm Á., Bense M.)
SBTC: Szalay – Petrecsko, Molnár, Csuka, Klajban – Tarlósi P. (Tarlósi P., 89.), Nagy, Horváth (Csáki, 81.), Filkor B., Benkő – Csifó (Boros, 67.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.
Gyöngyös: Tóth B. – Uram, Forgó, Csörgő (Timon, 89.),  Muhari (Nádudvari, 46.) – Sándor (Tóth L., 79.), Nagy-György, Béla, Gonda, Szentannai (Czinkóczi, 72.) – Babarcsik. Vezetőedző: Majzik Zoltán.
Gl.: Forgó (57., öngól), ill. Gonda (61.). Sárga lap: Klajban, Filkor B., Tarlósi P., Szalay, ill. Nádudvari, Tóth B., Gonda, Tóth L., Timon, 

Sebestyén Szilárd: – Végig nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre, de a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Amíg az egyéni hibáinkat nem tudjuk kiküszöbölni, addig a saját árnyékunkat nem tudjuk átlépni. 

A hétvégi játéknak további eredményei és a tabella ITT érhető el! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában