Labdarúgás

2024.04.18. 14:55

Az alapszakasz utolsó köre következik hétvégén az első osztályban

A huszonkettedik forduló mérkőzéseit rendezik meg hétvégén a vármegyei I. osztályban. Az alapszakasz ezzel a játéknappal ér véget, amelyet követ majd a rájátszás.

Nool.hu

Vármegyei I. osztály, 22. forduló:

Héhalom SE (8.) – FC Mohora (6.)

Héhalom, szombat, 12 óra.

A hazaiak fesztivál hangulatban várják a mérkőzést, és itt nem a szombati Böllér Fesztiválra gondolunk, hanem a hétközi 8-1 arányban megnyert kupacsatájukra. A bajnokság alapszakaszában már nem léphetnek se előre se pedig hátra, így mondhatni tét nélküli összecsapást játszanak, ha nem is mindegy mennyi ponttal folytatják a rájátszást. A Mohora is minden bizonnyal szeretne újabb három bajnoki egységet szerezni, ami idegenben nem lesz könnyű feladat.

Tippünk: 2–2
 

Szendehely FC (7.) – Berkenye SE (10.)

Szendehely, szombat, 17 óra.

A mérkőzés favoritjai a hazaiak lehetnek, hiszen jó formájukat mutatja, hogy az elmúlt két fordulóban kilenc gólt lőttek, és egyet sem kaptak. Hétvégi riválisuk viszont az elmúlt két játéknapon nem talált be, és pontot sem sikerült szereznie.

Tippünk: 4–2
 

Bánk DA (2.) – Érsekvadkerti SE (3.)

Érsekvadkert, szombat, 17 óra.

Az alapszakasz utolsó körének rangadóján a Bánk csapata látja vendégül az Érsekvadkertet, de így is utóbbi gárda játszik majd hazai pályán a megegyezés szerint. Ez előnyt is kovácsolhat számukra, így egy szoros mérkőzésen inkább a „hazai vendégek” lehetnek a mérkőzés esélyesei.

Tippünk: 1–2

 

Karancslapujtő KSE (1.) – Bátonyterenyei TC (12.)

Karancslapujtő, szombat, 17 óra.

A Karancslapujtőnél sok hiányzó van, amelyek száma az elmúlt hétvégén bővült, de ennek ellenére a listavezető magabiztos győzelemre törekedhet a sereghajtó ellen hazai pályán.

Tippünk: 6–1
 

Pásztói SK (5.) – Építők KC (4.)

Pásztó, szombat, 17 óra.

A Pásztó együttese már nem léphet előre az alapszakasz tabelláján, míg az Építők csapatának helyezése biztosan nem változhat az összecsapást követően. Ezek fényében inkább a hazaiak lehetnek motiváltabbak és kipihentebbek, hiszen az ellenfelük kupacsatát vívott hétköznap a Vizslás ellen.

Tippünk: 3–2

 

Diósjenői SE (9.) – Szécsény VSE (11.)

Diósjenő, szombat, 17 óra.

A bajnoki rájátszásban már biztos besorolást kaptak a legalsó csoportban a csapatok, az alapszakasz utolsó játéknapjától függetlenül. A hazai pálya miatt lehet talán esélyesebb a Diósjenő csapata, de a Szécsény okozhat meglepetést.

Tippünk: 2–2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában