Karate

2024.04.03. 13:30

A Balassagyarmati Karate SE versenyzői kitűnő eredményeket értek el a diákolimpián

Jászberényben szerepeltek a Balassagyarmati Karate SE fiatal sportolói.

Lászlók Judit

Takács Csaba, a Balassagyarmati Karate Sportegyesület elnöke portálunk érdeklődésére elmondta: – A közelmúltban került megrendezésre Jászberényben a Magyar JKA Karate Szövetség megbízásából, a Saino Karate SE és a Yakuzák SE szervezésében az 2023/24 évi Ippon Shobu Karate diákolimpia, amelynek a Jászplasztik Aréna adott otthont. A versenyen negyvennégy egyesület kétszázhatvan versenyzője vett részt – monda a szakvezető.

Hozzátette, hogy a Balassagyarmati Karate SE versenyzői, Hutka Hanna (az Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója) és Takács Csenge (a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium diákja) kitűnő eredményekkel zárta a megmérettetést. 

– Hutka Hanna korosztályában, kata versenyszámban diákolimpiai bajnoki címet szerzett, Ippon Shobu kumite versenyszámban pedig a negyedik helyezést érte el. Takács Csenge kadet korosztályában, kata versenyszámban diákolimpiai ezüstérmes lett. Gratulálunk nekik a jó szerepléshez! – közölte Takács Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában