Teke

2024.03.22. 14:01

Rangadót nyert a Salgóbátony TK csapata

Ismét két vállra fektették a Tiszakécske csapatát a Salgóbátony TK játékosai.

Nool.hu

 Az elmúlt hétvégén a második helyezett Tiszakécske ellen szerepelt idegenben a Salgóbátony TK csapata. Korábban a Magyar Kupában értek el sikert a tiszakécskei gárda ellen egy oda-vissza játszott párharcban,  amely előbb 6-0-s hazai sikert hozott, majd a visszavágón idegenben 4-2 arányban nyertek meg, csapatuk bekerült a legjobb nyolc közé. 

A bajnoki mérkőzésükön ismét sikerült legyőzni a hazai csapatott, akit három ponttal előztek meg a bajnoki tabellán.  Csapatuk átérezte a mérkőzés súlyát és kitűnő játékkal megnyerte a mérkőzést. Az első két pár után 4-0-ra és és 177 fával vezettek, így a siker már könyvelhető volt. A befejező párban kicsit kiengedtek, így a hazai csapat megnyerte az utolsó két mérkőzést és így a Salgóbátony TK csapata 6-2-re nyert 3410-3265 fa aránnyal.

A sikert követően öt pont előnyre tettek szert a riválisukkal szemben. A csapat pontjait Stréer T. (617), Telek T. (563), Sáfár Z. (578) és Horváth J. (556) szállították, míg Balázs P. és Váradi Á. (538) és Kjss M. (558) fás teljesítménnyel végzett. Legközelebbi mérkőzésük szintén rangadó lesz a BKV csapata ellen, akik most négy ponntal lemaradva állnak a második helyen a nógrádi tekések mögött. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában