Labdarúgás

2024.03.10. 14:29

Pontot szerzett idegenben a Salgótarjáni BTC együttese

A Salgótarjáni BTC együttese vasárnap kora délután játszotta újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a DVTK II. gárdájának otthonában léptek pályára 12 órás kezdéssel.

Langa Attila

A kezdősípszót követően azonnal magához ragadta a mérkőzés irányítását a hazai együttes, amely az első játékrészben szinte végig a kezükben is volt. Két komolyabb helyzetet sikerült kialakítaniuk, amikor Szalay magabiztosan hárított, míg a vendégek egyszer kerültek gólhelyzetbe a szünetig.

A fordulás után is a diósgyőriek maradtak lendületben és voltak kezdeményezőbbek és veszélyes támadásokat vezettek, de a fegyelmezetten védekező vendégek jól záró védelmét nem tudták átjátszani csupán egy-két alkalommal, mikor Szalay és Sulyok is góltól mentette meg a csapatát. Az összecsapás hajrájában a salgótarjániak előtt is adódtak lehetőségek a gyors ellentámadásaik által, de azok is kihasználatlanok maradtak, így egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok.

Egy pontot szerzett Diósgyőrben a Salgótarjáni BTC csapata
Egy pontot szerzett Diósgyőrben a Salgótarjáni BTC csapata
Fotó: Langa Attila

NBIII. osztály, Észak-keleti csoport, 19. forduló:

DVTK II. - SBTC 0-0
DVTK, Sporttelep, 80 néző. Vezette: Sándor Cs. (Sztányi T., Vilmányi S.)

DVTK II.: Bánhegyi - Zrinic P. (Balázsi), Komlósi, Farkas, Fenecsik - Sáreczki (Hetyei), Demeter, Bokros, Kövesi - Fekete, Zrinic M. (Lajcsik). Vezetőedző: Szamosi Tamás.
SBTC: Szalay - Boros, Kálmán, Sulyok, Palkovics - Csuka (Filkor), Nagy - Tarlósi P., Horváth (Klajban), Benkő (Jacsó) - Tarlósi M. (Csáki). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.
Sárga lap: Bokros, Fekete, ill. Kálmán.

Sebestyén Szilárd: – Végig nagy nyomás alatt tartott minket a hazaiak, de fegyelmezetten védekeztünk. Az adódó ellentámadásainkból be is találhattunk volna ha pontosabbak vagyunk, de nem vagyunk elkeseredve, hiszen értékes egy pontot szereztünk idegenben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában