Teremlabdarúgás

2024.02.01. 11:00

Illusztris vendégek előtt dől el az aranyérem sorsa a balassagyarmati terembajnokságban

Vármegyénkbe látogat a Parlament Válogatott is szombat délután.

Stefán Antal Krisztián

Szombaton már a döntőre kerül sor Balassagyarmaton

Forrás: Nógrádifutball | Archív fotó

Ahogy korábban már írtunk róla, kialakult az elődöntő mezőnye a Balassagyarmati Téli Teremlabdarúgó Bajnokságban. A végső elsőségről döntő összecsapásokat szombat délután rendezik majd a Balassagyarmati Városi Sportcsarnokban. A sorsdöntő meccsek előtt és között azonban több gálamérkőzést is játszanak, ahol a Parlament Válogatott, az MLSZ Nógrád Vármegyei Igazgatóság Válogatott és a Balassagyarmati Közéleti Válogatott méri össze az erejét. Lássuk a mindent eldöntő nap programját!

XXXVII. Balassagyarmati Téli Teremlabdarúgó Bajnokság, rájátszás (február 3., szombat): 
14.30: Balassagyarmati Közéleti Válogatott – MLSZ Nógrád Vármegyei Igazgatós Válogatott (gálamérkőzés), 15.10: Csibészek – Befu (1. elődöntő), 16.00: Parlament Válogatott – MLSZ Nógrád Vármegyei Igazgatóság Válogatott (gálamérkőzés), 16.40: Selecao – Csibészek (2. elődöntő), 17.30: Parlament Válogatott – Balassagyarmati Közéleti Válogatott (gálamérkőzés), 18.20: bronzmérkőzés, 19.10: döntő, 20.00: eredményhirdetés.

A szervezők tájékoztatása szerint minden 14 éven felüli nézőnek a belépés minimum 500 forint, amellyel az "Egészséges Palócországért" Alapítvány támogatja a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában