Futsal

2024.02.22. 10:04

Elkezdte tavaszi szereplését a balassagyarmati futsal csapat

Parádés második játékrésszel tartott otthon egy pontot a Talent 2019 SE futsal csapata.

Nool.hu

Folytatódott az NB III. osztály megmérettetése a hevesi szervezésű bajnokságban, amely alkalmával a balassagyarmatiak a Gyöngyöshalász csapatát látták vendégül. Nagy hátrányból sikerült pontot menteniük, így újabb bajnoki egységet szereztek.

Heves Vármegyei NB III.-as Felnőtt Futsal bajnokság
Talent 2019 Sportegyesület – Gyöngyöshalász  7–7 ( 1–5 )
Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok, 50 néző.
Góllövők: Pistyúr Zsolt (3), Brezovszki András, Mindszenty Máté, Pistyúr Dávid, Mátyás Péter.
Naszály Aladár, a Talent 2019 SE edzője: – Azt kaptuk, amire számítottunk! Jó ellenfelet, akik a tél folyamán sokat fejlődtek, hiszen rengeteg éles meccset játszottak szép eredménnyel. Nekünk sajnos az első éles meccsünk volt így együtt, ami meg is látszott a játékunkon. Már voltunk hasonló helyzetben a tavaszi első bajnoki mérkőzésen, ezért szerettük volna most elkerülni a hasonló játékot, de nem sikerült. Az első félidőben lassú iramban, sok hibával kispályáztunk, így nem tudtuk irányítani a játékot, amit a vendégek kíméletlenül kihasználtak és nagyarányú előnyre tettek szert, így majdnem véglegesen eldöntötték a mérkőzést. A szünetben új rész célokat állítottunk fel a második félidőre és azzal az elhatározással vágtunk neki, hogy építsük fel a játékunkat, kezdjünk ismét futsalozni, nagyobb iramban, több mozgással játszani és nyerjük meg a második játékrészt. Szerencsére a csapatban volt annyi tartás és önbecsülés, hogy tudtak változtatni a játékon, így jó hangulatot teremtettek a lelátón és megnyerték a második félidőt. A végeredmény mindenki előtt ismert, amihez persze némi szerencse is kellett, igaz az utolsó másodpercekben még a győzelmi esélyünk is meg volt, de az a mai napon nem hiszem, hogy igazságos lett volna. Hajrá Talent!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában