Kézilabda

2024.01.26. 09:00

Utánpótlás tornát rendeznek Balassagyarmaton, a Nógrád Kupáért küzdenek a kézilabdázók

Immár ötödik alkalommal játszanak a Nógrád Kupáért a csapatok.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Kézlabda Szövetség ötödik alkalommal rendezi meg 2024. január 27. szombaton, 9 órától Balassagyarmaton, a Balassa SE Sportcsarnokban a hagyományos U19 leány – U20 fiú – kézlabda tornáját, az V. Nógrád kupát. Az Utánpótlás Nógrád Kupa, kézilabda torna célja a közelgő, 2024. február a 3-án és 4-én rajtoló bajnokság tavaszi szezonjára készülve, játéklehetőség biztosítása a fiatalabb korosztálynak. Mind a lányok, mind fiúk részére kuparendszerben lesz lebonyolítva a torna 2 x 25 perces játékidővel. A csapatok elődöntőt játszanak, döntetlen végeredmény estén a játékszabályok értelmében öt-öt hetes dobás következik, ha ezek is döntetlennel zárulnak, akkor addig folytatódik, míg ismertté nem válik a mérkőzést megnyerő csapat neve, majd a folytatásban a két vesztes csapat a torna harmadik helyéért, a két győztes csapat a V. Nógrád kupáért mérik össze tudásukat mind két nemben. 

Az V. Nógrád Kézilabda Kupa résztvevői csapatai: 
U19 leányok: Balassa SE Balassagyarmat, TFSE Budapest, Veresegyház VSK, Salgótarjáni Strandépítők KC.
U20 fiúk: Mogyoródi KSK, Salgótarjáni Strandépítők KC, Szalézi DSE Kazincbarcika, Váci FKA.

A tornán minden résztvevő oklevelet kap, a győztesek pedig elhódítják a végső elsőségért járó serlegeket. A fiúk és a lányok esetében is különdíjban részesül a legjobb kapus, a legjobb mezőnyjátékos és a gólkirály.

A torna menetrendje: 9.00: első leány elődöntő: Balassa SE Balassagyarmat – Salgótarjáni Strandépítők KC, 10.15: első fiú elődöntő: Mogyoródi KSK – Salgótarjáni Strandépítők KC, 11.30: második leány elődöntő: TFSE Budapest – Veresegyház VSK, 12.45: második fiú elődöntő: Szalézi DSE Kazincbarcika – Váci FKA, 14.00: leány bronzmérkőzés, 15.15: fiú bronzmérkőzés, 16.30: leány döntő, 17.45: fiú döntő, 19.00: eredményhirdetés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában