Labdarúgás

2024.01.06. 09:00

Mindig próbálja becsületesen, lelkiismeretesen végezni a munkáját a szécsényi gárda edzője

A szezon közel feléhez érve a tizedik helyről várja a tavaszi folytatást a vármegyei I. osztályban a Szécsény együttese. A gárda eddigi szerepléséről, illetve a szezon második feléről a csapat mesterével, Tőzsér Zsolttal beszélgettünk.

Stefán Antal Krisztián

– Nyáron vette át a csapat irányítását. Hogyan fogadta a megkeresést és miért döntött úgy, hogy elfogadja a kihívást?
– Stayer László, Szécsény város polgármestere keresett meg, akivel korábban együtt futballoztunk a Stécé ifjúsági csapatában. A családi tragédiám után másfél évig nem tudtam dolgozni, így nagyon jól esett a megkeresés, mert végre nem kellett otthon ülnöm és rágódnom a dolgokon. Nagy örömmel mondtam igent a klubvezetésnek!

Tőzsér Zsolt (balra) örömmel mondott igent a nyáron
Tőzsér Zsolt (balra) örömmel mondott igent a nyáron
Forrás: Szécsényi VSE Facebook | Archív fotó

– Milyen céllal vágtak neki az idei pontvadászatnak? Mennyire elégedett az együttes őszi teljesítményével?
– Az egész éves célunk az, hogy 5–8. hely között valamelyik pozíciót megkaparintsuk. Jelenleg a tizedik helyen állunk, kilenc szerzett ponttal. A kupában volt egy győzelmünk és egy döntetlenünk, ami után sajnos kiestünk, így elmaradtunk egyelőre a várakozásoktól a félszezonban, de év végén kell a vonalat meghúzni. Sok meccs nüanszokon múlt, voltak formaingadozások, sérülések és kiállítások, amik nehezítették a dolgunkat., illetve sokszor a szerencse is elpártolt mellőlünk. Hat ponttal többet terveztem ennél a szezon előtt, valamint két mérkőzés a hosszabbításban ment el, de dolgozunk keményen. A játékosokkal és a vezetőséggel is remek a kapcsolatom, mindent edzést előre megtervezek és próbálom becsületesen, lelkiismeretesen végezni a munkám. Jól érzem magam és úgy érzem a klub is megbecsül.

– Van olyan játékos vagy játékosok, akiknek a teljesítményét ki tudja emelni?
– Mindenképpen megemlíteném Kántor Barnabás teljesítményét, aki a szezon nagy részében a vármegyei I. osztály szintje felett játszott. Mellette kiemelném Oláh Ádám teljesítményét, aki remek félszezont futott és nagy segítségére volt a csapatnak. Rajtuk kívül Rácz Róbert is sokat hozzátett a játékhoz. Nagyon sok van a kis Komárban, Molnárban, rengeteget fejlődött Bene András, aki az egyik legjobb teljesítményt tette le az asztalra az ősszel. Köszönöm Oláh Tibor segítségét, aki a kérésemre visszatért a kapuba és a tőle megszokott kiváló teljesítményt hozta.

Kántor Barnabás (balra, szürkében) remekül játszott az ősszel
Kántor Barnabás (balra, szürkében) remekül játszott az ősszel
Forrás: nograDex | Archív fotó

– Várható–e valamilyen játékosmozgás a keretben a télen?
– Helyi szinten próbálunk erősíteni, de még nincsenek konkrét nevek.

– Mikor kezdik meg a felkészülést a tavaszi folytatásra? Milyen helyezéssel lenne elégedett a bajnokság befejeztével?
– Január 16-án kezdünk, heti két edzéssel és egy edzőmeccsel. Ahogy korábban említettem az 5–8. hely valamelyike a cél, bízom benne, hogy sikerül, mert ez abszolút benne van a csapatban. Az eddigi munkát szeretném megköszönni Stayer Lászlónak, Jászberényi Pálnak és Végh Ferencnek az egész őszi segítséget, hiszen végig a csapat és mellettünk voltak. Elég nehéz volt ez a félév, de reméljük, hogy az elvégzett kemény munkának előbb vagy utóbb meglesz a gyümölcse és akkor nem lesz probléma. Egységesek vagyunk, érzem a bizalmat a vezetőség részéről, így véleményem szerint minden adott a jó folytatásra!

Cél az 5-8. hely megszerzése a tavasszal
Cél az 5-8. hely megszerzése a tavasszal
Forrás: nograDex | Archív fotó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában