Jégkorong

2024.01.16. 09:00

Nem hétköznapi tornát rendeztek Pásztón

Három vármegyéből érkeztek csapatok a Winter Classic Jégkorong Kupára.

Nool.hu

A résztvevők remekül szórakoztak az egymás elleni mérkőzéseken

Forrás: Beküldött fotó

Ritka sporteseménynek lehettek szemtanúi azok, akik vasárnap kilátogattak a pásztói Sidi Lovastanyára. A földeken álló belvíz megfagyott az elmúlt napok télies időjárásának köszönhetően, és ezt kihasználva a Pásztói Hockey Club rögtönzött amatőr jégkorong kupát rendezett a lovarda területén. 

A pásztói hokisokon kívül Jászberényből és Hatvanból is érkeztek lelkes jégkorongozók. A kisméretű pályán három fős csapatok mérték össze tudásukat. A szoros és izgalmas mérkőzéseken körbeverés alakult ki, végül a Jászberény csapata bizonyult a legjobbnak, de mindhárom gárda elégedetten, büszkén és meglehetősen fáradtan vehetett részt a baráti találkozó eredményhirdetésén.

A szervezők a jó hangulatról zenével, forralt borral és zsíros kenyérrel igyekeztek gondoskodni. A szabadtéri jégkorong mindig különleges élmény, ezért máris megfogadták a résztvevők, hogy a jövőben megismételik ezt a sporteseményt, ha az időjárás lehetővé teszi számukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában