Futsal

2024.01.24. 21:28

Kedvezőtlenül alakult a szécsényi fiatalok számára a futsal bajnokság utolsó fordulója

Szokács Dániel edző, a Szécsényi Városi Sport Egyesület (VSE) közösségi oldalán értékelte az U15-ös Pest megyei futsal bajnokság II. osztály A csoportjának második és harmadik fordulóját.

Lászlók Judit

A labda kerek, az eredmények nem mindig jönnek meg

Forrás: Shutterstock

Fotó: RafikovaYana

A második fordulóval kapcsolatban Szokács Dániel úgy fogalmazott a bejegyzésben: „ Sajnos ez a hétvége nem úgy alakult, ahogy terveztük. Tény, hogy az első meccsen a tabellát 100 százalékos teljesítménnyel vezető csapattal találkoztunk, akikkel a mérkőzés kétharmadáig partiban voltunk, viszont a legkisebb hibánkat is azonnal góllal büntették. Csalódottak voltak a srácok a vereség miatt, s ez a második meccsen meg is bosszulta magát. Akaratgyengén és hitetlenül játszottunk. Ennek az eredménye, hogy pont nélkül jöttünk haza.”

A harmadik fordulóval kapcsolatban pedig azt írta: „Szerencsére az első két meccsen a jobbik arcát mutatta a csapat. Parádés játékkal, szép gólokat szerezve sikerült megnyerni az első mérkőzést a Fót csapata ellen. A második összecsapáson a mezőny egyik legjobb csapatával találkoztunk. Egy tüzes, férfias küzdelemben nagyon fegyelmezett játékkal sikerült felülmúlni a Dalnoki Akadémiát. Az utolsó meccsre kicsit elfáradtunk, tompák voltunk. Ezt ki is használta a Leányfalu csapata és sima vereséget szenvedtünk.” 

A bejegyzésből végül kiderült még az is, hogy mindezek ellenére Szokács Dániel összességében elégedett volt a játékkal és a gyerekek hozzáállásával is. Hangsúlyozta továbbá, több játékos még kicsit betegen vállalta a játékot, így nekik köszöni a részvételt. 

Eredmények: 

U15-ös Pest megyei futsal bajnokság II. osztály A csoportjának 2. forduló:

Hidegkúti SC - Szécsény VSE 3-1 

Gólszerző: Nagy Bálint 

Szécsény VSE - UTE 0-3 

U15-ös Pest megyei futsal bajnokság II. osztály A csoportjának 3. forduló:

Fót SE - Szécsény VSE 1-4 

Gólszerzők: Mester András, Petrovics Viktor 3 

Szécsény VSE - Dalnoki Jenő LA 2-1 

Gólszerzők: Varga Máté, Mester András 

Leányfalu - Szécsény VSE 3-0

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában