Futsal

2024.01.11. 17:32

Három győzelemmel zárták a futsal bajnokságot a szécsényi fiatalok

Győzelemnek örülhettek a szécsényi játékosok Gödön.

Lászlók Judit

Szokács Dániel edző, a Szécsényi Városi Sport Egyesület (VSE) közösségi oldalán számolt be az U15-ös Pest megyei futsal bajnokság II. osztály A csoportjának első fordulójáról, amelyet múlt vasárnap rendeztek meg a gödi sportcsarnokban. 

A srácok már izgatottan várták az első meccset, ahol egy megyei rangadón magabiztos játékkal sikerült 4:0 arányú győzelmet aratni a BSE Palóc Farkasok csapata ellen. Gólszerzők: Varga Máté 2, Petrovics Viktor, Mester András.

 – közölte az edző. 

Hozzátette: „A második meccset kicsit álmosan kezdtük, ezt az ellenfél ki is használta és 4:0-ás vereséget szenvedtünk. A harmadik mérkőzésen a Vácrátót csapata ellen 14:4-es sima győzelemmel készültünk az utolsó meccsre. Gólszerzőink: Stayer László 5, Varga Máté 2, Mester András 2, Nagy Bálint 2, Darnyik Levente 2, Márkus Milán. A negyedik meccs a nap rangadója! A hazai Göd SE II. csapatával találkoztunk. Látszott az ellenfél játékán, hogy nem az első évük, nagyon jól mozogtak. Az utolsó másodpercig kiélezett meccsen 3:2-es győzelmet arattunk. Gólszerzők: Stayer László, Petrovics Viktor, Márkus Milán.” 

Az edző a bejegyzés végén kitért arra is, hogy készülnek a következő fordulóra.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában