Labdarúgás

2024.01.30. 19:50

Edzőmeccsen nézett farkasszemet az SBTC és az Építők KC

Kedden késő délután felkészülési mérkőzést játszott a Salgótarjáni BTC és az Építők KC együttese.

Nool.hu

A hideggel is meg kellett küzdenie az NB III. osztályban vitézkedő Salgótarjáni BTC, valamint a megyei I. osztályban negyedik helyen telelő Építők KC csapatainak a tegnap késő délután megrendezett felkészülési mérkőzésükön.

A játékot jobbára a hazaiak irányították, a veszélyes ellentámadásokat vezető vendégekkel szemben, de komolyabb különbség csupán a második játékrész végén alakult ki a gárdák között.

Felkészülési mérkőzés

SBTC – Építők KC 4–1 (1–0)
SBTC Utánpótlásközpont, 60 néző.
Vezette: Gecse Z. (Kiss D., Elischer M.)

SBTC: Nyirati - Molnár, Kálmán, Sulyok, Palkovics - Boros, Horváth, Nagy, Csáki, Rozgonyi - Tarlósi M. Csereként lépett pályára: Kanyó, Csuka, Csifó, Filkor M., Filkor B., Klajban. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Építők: Kaszás - Német, Szabó, Budveszel Benjámin, Tőzsér - Csatlós, Gyetvai, Jakab, Domán - Budveszel Benett, Baranyi. Csereként lépett pályára: Oláh Sz., Palotai, Menczel, Takács. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Gl.: Horváth, Nagy, Csifó, Boros, ill. Oláh Sz.

Sebestyén Szilárd: – A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket, hiszen megvolt a megfelelő futómennyiség. A hajrában sikerült felőrölni az ellenfelünk védelmét, de sok hibával játszottunk.
Csatlós Tamás: – Jó mérkőzést játszottunk, ahol nyolcvan percig tartottuk magunkat és az eredmény 1-1 volt. Az igazság az, hogy a végére elfáradtunk és z megbosszulta magát. Az irány jó, megyünk tovább ezen az úton. Az SBTC csapatának jó felkészülést és sikeres tavaszi szezont kívánok!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában