Labdarúgás

2023.12.15. 15:09

Vasárnap rendezik meg a kispályás Szuperkupa döntőjét Salgótarjánban

Tizenhat csapat vesz részt a régió legkiemelkedőbb téli teremtornáján.

Nool.hu

A múlt szombaton lezajló kvalifikációs eseményt követően, vasárnap a salgótarjáni Városi Sportcsarnokban rendezik meg a VIII. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa döntőjét. Tizenhat csapat vág neki a délelőtt 11 órakor kezdődő, majd a tervek szerint 21 óra tájékán záruló küzdelmeknek. 

A résztvevők között tudhatjuk mások mellett a jelenleg NB III-as SBTC-t, a vármegyei élvonalat hibátlanul vezető Silver Tüzép-Karancslapujtőt vagy az előző idényt klubrekordot jelentő ezüstéremmel záró Unicum FC Mohorát. A kispályás vonalat tekintve, természetesen jelen lesz az ismét hasonló babérokra törő Vi-Szövi, ahogy a nagyobbnak mondható téli sorozatok győztesei is, a salgótarjáni Fort Bau, a bátonyterenyei Bakos Vill vagy éppen a balassagyarmati Észak Kapuja. Eger város legjobb kispályás együttese is tiszteletét teszi a rendezvényen. Izgalmas összecsapásokra van kilátás, amelyre a belépés díjtalan, közölte a nogradifutball.hu.


A VIII. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa Döntő programja
A csoport (11 óra): Észak Kapuja, Rehm Hungária Kft., Salgó FC, Vi-Szövi.
B csoport (12.40 óra): Bello Breaking, Fort Bau, Gold Team, Unicum FC Mohora.
C csoport (14.20 óra): Guti Klíma-Hollywood, Selecao, Silver Tüzép-Karancslapujtő, SVSE Team. D csoport (16 óra): Bakos Vill, R9, SBTC, Szügy SE.
Ezt követően rájátszásos rendszerben küzdenek meg a csapatok a végső győzelemért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában