Nool.hu podcast

2023.11.04. 11:27

Sikert sikerre halmoztak a salgótarjáni sportolók az elmúlt időszakban (podcast)

Sportösszefoglalónkban csupa jó hírrel tekinthetünk vissza az elmúlt időszak salgótarjáni érdekeltségű eseményeire.

Nool.hu

Rábaközi Hannával, Dániel Péterrel és Sebestyén Szilárddal beszélgettünk az elmúlt hetek sportsikereiről

Forrás: Nool

Fotó: Andó Ákos

Az SKSE férfi kosárlabdacsapata idegenbeli győzelemmel folytatta az NB I/B-s bajnokságot Budafokon, erről beszélgettünk Dániel Péter edzővel, és a legutóbbi két fordulóban megszerezhető hat pontból négyet begyűjtött az SBTC labdarúgócsapata is az NB III-ban, megszerezve első hazai győzelmét - Sebestyén Szilárd edzőt erről a két összecsapásról faggattuk.

Mielőtt azonban a labdajáték-sportágakban faggatnánk az edzőket, megismerkedhetünk egy fiatal dartsozó hölggyel, Rábaközi Hannával, aki a salgótarjáni NMSZC Táncsics Mihály Technikum diákja, s alig két év alatt berobbant a hazai korosztályos élmezőnybe, olyannyira, hogy nemrég meghívót kapott a magyar válogatottba is, és a dániai világkupán képviselte hazánkat – méghozzá eredményesen.

A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában tehát Rábaközi Hannával, Dániel Péterrel és Sebestyén Szilárddal beszélgettünk tegnap, azaz péntek reggel stúdiónkban:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában