Labdarúgás

2023.11.10. 14:30

Ecsegen küzdhet meg egymással a két bajnokesélyes gárda

A tizenharmadik forduló mérkőzéseivel folytatódik hétvégén a Vármegyei III. osztály, Keleti csoportjának megmérettetése.

Nool.hu

Vármegyei III. osztály, Keleti csoport, 13. forduló:

Nógrádmegyer BSE (3.) – Feláldozhatók SE (6.)

Nógrádmegyer, szombat, 10.30 óra.

A mérkőzés favoritja egyértelműen a hazai csapat, akik a két gárda első idei találkozásakor idegenben is diadalmaskodtak a Feláldozhatók csapatával szemben.

Tippünk: 3–1.

 

Ceredvölgye SE (5.) – Kazár KSE (4.)

Cered, vasárnap, 13.30 óra.

Igazi csemege lehet a két hasonló erőt képviselő csapat összecsapása, amelyre a kazáriak egy hazai kiütéses sikert, míg a cerediek egy somosi nagyarányú vereséget követően érkezhetnek.

Tippünk: 2–2.

 

Felsőtoldi Cserhát TSE (7.) – Zagyvarónai SE (8.)

Felsőtold, vasárnap, 13.30 óra.

Egy döntetlen szagú ütközet van kilátásban Felsőtoldon, amelynek esélyesebbje talán a hazai gárda lenne, ha visszatérhetnek a korábbi fordulókban eltiltott játékosai.

Tippünk: 2–2.

 

Ecseg SE (2.) – Somos VSE (1.)

Ecseg, vasárnap, 13.30 óra.

A hatodik forduló leginkább várt mérkőzésén, a vendégek számítanak inkább esélyesnek, hiszen az idei első találkozásuk alkalmával magabiztosan nyertek a riválisuk ellen. Ettől függetlenül nem mehet biztosra a somosi alakulat, hiszen az Ecseg támadójátéka mindig tartogat meglepetéseket, így egy küzdelmes, parázs és gólokban gazdag mérkőzésre számítunk.

Tippünk: 4–5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában