Labdarúgás

2023.11.13. 16:47

Az FC Hatvan ellen lépett pályára az SBTC U17-es és U19-es együttese

Lejátszotta a tizenegyedik bajnoki forduló mérkőzését is hétvégén a Salgótarjáni BTC U19-es és U17-es csapata, amely alkalmával a Hatvan korosztályos gárdáival találkoztak a fekete-fehérek. Pár nappal korábban az U17-es együttes a hetedik fordulóból pótolt összecsapást és játszott hazai környezetben a Jászberény fiataljai ellen.

Langa Attila

Az U17-es korosztályban is újabb fordulót rendeztek az MLSZ Regionális U19 Alap Középkeleti csoportjában, amely alkalmával a fekete-fehér csapat fiataljai az FC Hatvan otthonában szenvedtek vereséget.

MLSZ Regionális U17 Alap Középkeleti csoport, 11. forduló:

FC Hatvan – SBTC 6–0 (3–0)

A mérkőzés jegyzőkönyve és a tabella ITT érhető el!

Pótolt mérkőzés
MLSZ Regionális U17 Alap Középkeleti csoport, 7. forduló:

SBTC – Jászberényi FC 6–2 (3–0)

A mérkőzés jegyzőkönyve és a tabella ITT érhető el!

Berki Krisztián, az SBTC U17-es csapatának edzője: – Végig irányítottuk és kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak, az ellenfélnek pedig további sok siker kívánok.

 

Az SBTC U 19-es együttese folytatta szereplését az MLSZ Regionális U19 Alap Középkeleti csoportjában, amely alkalmával az FC Hatvan csapatát fogadták hazai pályán. 

MLSZ Regionális U19 Alap Középkeleti csoport, 11. forduló:

SBTC – FC Hatvan 3–4 (2–1)

A mérkőzés jegyzőkönyve és a tabella ITT érhető el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában