Segítségnyújtás

2023.11.18. 09:58

Állatoknak gyűjtenek adományt a salgótarjáni strandkézilabdázók

A Salgótarjáni Strandépítők KC a tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretne segíteni a rászorulóknak. A szombati meccseken a gazdátlan állatoknak gyűjtik az adományokat a városi sportcsarnokban.

Nool.hu

A Salgótarjáni Strandépítők KC a Facebook-oldalán közölte, hogy a karácsonyi adományosztás mellett – melyről később osztanak meg bővebb tájékoztatást –, szeretnének a rászoruló állatokon is segíteni. Mint írták: aki szívesen csatlakozna a kezdeményezéshez, az adományait november 18-án, szombaton a felnőtt csapatok meccsei – 16 és 18 óra – alatt adhatják le az egyesületnél. 

Az összegyűlt holmikat a csapat személyesen adja majd át egy kiválasztott menhely számára. Adományként száraz eledelt, konzervet, pokrócokat/textíliákat, játékokat és kutyapelenkát várnak. Ugyanakkor a bejegyzésben kiemelték: "Természetesen a legnagyobb segítség maga az örökbefogadás lenne, így ha tudtok, fogadjatok örökbe egy kis kedvencet, hiszen a legnagyobb örömet és szeretetet ők tudják adni!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában