Labdarúgás

2023.10.01. 11:08

Tiszaújvárosban szerepel ma délután az SBTC együttese

A Salgótarjáni BTC együttese ma délután játssza újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a Tiszaújváros gárdájának otthonában lépnek majd pályára 15 órás kezdéssel.

Langa Attila

Fontos mérkőzés következik az SBTC számára a Tiszaújváros otthonában. A szurkolók véleménye szerint, a korábbi fordulóban mutatott játékkal van esély a pontszerzésre a Stécének.

Sebestyén Szilárd vezetőedző megpróbálta minél jobban felkészíteni csapatát a mai összecsapásra, hiszen négy edzést is tartott a korábbi bajnoki összecsapást követően a játékosainak. A fekete-fehérek egy héttel korábban hazai pályán szereztek egy pontot a DVSC II. csapata ellen, míg soros ellenfelük a Karcag otthonában egy gólos vereséget szenvedett.

A hazaiak ennek fényében nagyon szeretnének sikerrel tárni, de minden bizonnyal az SBTC fiataljai is mindent megtesznek majd, hogy javítsák az elmúlt fordulóban elhullajtott pontjaikat. Nem lesz könnyű dolguk a riválisuk otthonában, de ha hasonlóan nagy lelkesedéssel és akarattal játszanak mint korábban, akkor sikeresek lehetnek a kilencedik forduló mérkőzésén.

NB III. osztály, Észak-keleti csoport, 9. forduló:

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Salgótarjáni BTC

Tiszaújváros, ma, 15 óra.

A mérkőzést a nogradifutball.hu élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában