Horgászat

2023.10.02. 18:00

Hatodik alkalommal rendezték meg a Robinson Szigetek Bojlis Kupát Szécsényben

Az elmúlt héten szerdától egészen vasárnapig tartott az ötnapos VI. Robinson Szigetek Bojlis Kupa, amelyen idén húsz csapat vett részt.

Nool.hu

A szécsényi Robinson Szigeteken húsz csapat részvételével rendezték meg immár hatodik alkalommal a bojlis megmérettetést. A csapatok két-két horgász és egy segítő részvételével neveztek a megmérettetésre, amely alkalmával a pecások két-két bottal foghatták a halakat.

A szervezők és Horváth Roland versenybíró reggeli és esti mérlegeléssel összesítette fél naponta a fogásokat, amelynek pillanatnyi állásáról minden alkalommal értesítették is a csapatokat, kivéve az utolsó napon. Az élen és a második helyen magabiztos siker született, míg a dobogó alsó fokáért kiélezett küzdelem folyt, hiszen a végül harmadik helyen végző ANTIpro Carp Team csapata, az utolsó nap fogásaival tudta megelőzni szintén a dobogóra vágyódó ellenfelét.

Az ANTIpro Carp Team az utolsó nap fogásaival előzte meg hét kilóval a negyedik helyen végzett riválisát
Az ANTIpro Carp Team az utolsó nap fogásaival előzte meg hét kilóval a negyedik helyen végzett riválisát
Fotó: Langa Attila

A csapatok jó hangulatban töltötték az öt napot, amely alkalmával ebédet is kaptak a versenyzők, valamint a szervezők próbáltak mindent biztosítani a horgászoknak, hogy megfelelő körülmények közt várhassák a halakat. Az eredményhirdetéskor különdíjakat is kiosztottak.

A VI. Robinson Szigetek Bojlis Kupa dobogósai: 1. BZB Carp Team 584 kg, 2. DELTA-Tech Fishing Team 337 kg, 3. ANTIpro Carp Team 201 kg. A részletek és rengeteg fotó a szervezők közösségi oldalán, ITT elérhetők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában