Karate

2023.10.26. 11:00

Eredményes versenyeken vannak túl a nógrádi karatékások

Az elmúlt hetekben két versenyről is érmekkel térhettek haza vármegyénk versenyzői.

Nool.hu

Remekül szerepeltek vármegyénk versenyzői a Kispest Kupán

Forrás: Beküldött fotó

A mögöttünk hagyott időszakban több megmérettetése is volt a KWF Hungary Nógrád vármegyei karatésainak. Ezek közül először a közelmúltban Budapesten rendezték meg a Kispest kupát, ahol Kumite és Kata versenyszámban is részt vettek a harcosok.

Eredmények: Szép Annabell (VD) és Kovács Kevin (JD) dobogó legfelső fokára állhatott. Bugyi Kolos (VD), Bóbis Hunor (CSD), Rozman Marcell (CSD) és Laboncz Attila (JD) második helyen végeztek. Sajnos voltak, akik alulmaradtak, de nagyot harcoltak. Közéjük tartozik Murányi Levente (CSD), Magyar Brájen (CSD) és Bugyi Sára (VD).

Az ezt követő hétvégén a Magyar Karate Szövetség által Budapesten megrendezett Knock-down Magyar Bajnokságon szepelt a Csatik Dojo és a Jozso Dojo. A bajnokságra 15 szervezet mintegy 400 harcosa adta le a nevezést. Koncz József, a Jozso Dojo Egyesület vezetője, Senior +80 kg kategóriában magyar bajnok lett, mellette Székely Rajmund (JD) felnőtt C kategóriában és Bóbis Hunor (CSD) a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 

A megmérettetéseket követően az ifjú palánták nem pihennek, kitartóan készülnek a következő versenyekre. Gratulálunk minden egyes versenyzőnek és edzőjüknek, Varga Lászlónak (Varga Dojo), Csatlós Kornélnak(Csatik Dojo) és Koncz Józsefnek (Jozso Dojo), akik időt nem sajnálva készítik fel a versenyzőket testileg és lelkileg is.

A Knock-down Magyar Bajnokságon sem lassítottak a nógrádi srácok. Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában