Horgászverseny

2023.10.02. 10:54

Bűnözők helyett halak akadtak a rendőrök horgára Maconkán

Az ország minden tájáról érkeztek rendőrök és rendészeti szakemberek a napokban a Maconkai-vízátrozó és tórendszere partjára. Aggodalomra semmi ok, ugyanis nem a munka szólította a vízpartra a rend őreit, akik egyenruhájukat otthon hagyva, civilben ragadtak horgászbotot a 20. Országos Rendőr- és 14. Rendészeti Horgászversenyen.

Veres Edina

Összesen 34 háromtagú csapat vett részt a Maconkai tórendszer vízterületén megrendezett jubileumi Országos Rendőr és Rendészti Horgászversenyen a napokban. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság által szervezett sporteseményről a Maconkai-víztározó és tórendszere nevű közösségi oldal osztott meg tájékoztatást. 

Mint írták: a hat órás versenyt 106,625 kilogrammos összefogással a Szakács Krisztián, Parragh István és Nagy Tibor által alkotott Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Nokedli Dinasztia nevű csapata nyerte. A dobogó második helyére a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitányságának tagjai állhattak fel, akik összesen 79,65 kilogramm halat emeltek a partra. A harmadik helyezett a NAV Pénzügyőr csapata lett, a versenyzők csalijaira összesen 62,27 kilogrammnyi kopoltyús harapott rá.

A posztból az is kiderült, hogy az egyéni versenyt Parragh István nyugalmazott rendőr törzsőrmester zárta az első helyen, kicsivel több mint 58 kilogrammos összefogással. A legjobb Nógrád vármegyei csoport, amely az összesített negyedik helyet szerezte meg, a Szécsényi Rendőrkapitányság KP-Wave Feeeder Teamnevű csapata lett 55,1 kilogrammos eredménnyel.

A Maconkai-víztározó és tórendszere bejegyzéséhez megosztott képek tanúsága szerint az eredményhirdetésen dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője gratulált a díjazottaknak az elért sikerhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában