Labdarúgás

2023.09.03. 11:44

Vasárnap délután hazai pályán fogadja a Salgótarjáni BTC együttese a Cigánd csapatát

A Cigánd együttese látogat ma délután a Szojka Ferenc Stadionba, az NB III. osztály, Észak-Keleti csoport bajnoki mérkőzésén.

Langa Attila

A Salgótarjáni BTC együttese ma délután játssza újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a bajnoki tabellán második helyet elfoglaló  Cigánd gárdáját fogadják a Szojka Ferenc Stadionban, 16 órás kezdéssel.

Sebestyén Szilárd vezetőedző megpróbálta minél jobban felkészíteni csapatát a mai összecsapásra, valamint felrázni játékosait a szerdán Putnokon elszenvedett 5-0-s vereséget követően. A Cigánd együttese a hétközi fordulóban hazai pályán játszott gól nélküli döntetlent a Karcag ellen, így a bajnoki tabella második helyen áll – három győzelemmel és két döntetlennel – és pillanatnyilag még veretlen.

A Cigánd gárdája minden bizonnyal szeretné megőrizni veretlenségét, míg az SBTC fiataljai mindent megtesznek majd, hogy javítsák az elmúlt fordulókban elhullajtott pontjaikat. Nem lesz könnyű dolguk az egyik bajnokesélyese ellen, amely csapathoz a héten újabb első osztályt is megjárt támadó csatlakozott, de ha hasonlóan nagy lelkesedéssel és akarattal játszanak mint korábban, akkor meglepetést is okozhatnak a hatodik forduló mérkőzésén.

A mérkőzést megelőzően Sebestyén Szilárd vezetőedző elmondta, hogy a putnoki mérkőzést kielemezve próbálták javítani a hibáikat, valamint levonni a megfelelő konzekvenciát. A Cigándot is nagyon erős csapatnak tartja, de ha a játékuk minőségét tudják javítani, akkor megfelelő lelkesedéssel ötvözve felvehetik soros ellenfelükkel a versenyt. A héten két fiatal játékos is távozott a csapattól megyei I. osztályú gárdákhoz igazolva, míg Bakos és Palkovics sérülés miatt nem állhat majd a vezetőedző rendelkezésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában