Sport

2023.09.18. 07:35

Harcra fel! – katonás összecsapás vár a középiskolásokra Balassagyarmaton

A Mikszáth Kálmán Technikum, a Honvédelmi Sportszövetség, valamint a 25. Területvédelmi Zászlóalj szeptember 20-án, szerdán Balassagyarmaton a Honvédelmi Sportközpontban szervezi meg az Országos Haditorna Verseny városi döntőjét.

Lászlók Judit

A létesítmény közösségi oldalán közölték: a versenyre várják a középiskolásokból álló négyfős csapatok jelentkezését, melyek összetételét illetően nincs nemek szerinti megkötés, vegyes csapat is nevezhető. A versenyszámok között lesz mátrix labirintus futás, kézigránát hajítás, elsősegélynyújtás, távbecslés, céllövészet, fegyveres váltó futás, légfegyveres lövészet, honvédelmi totó, céllövészet lézerpisztoly, gépkarabély szét- és összeszerelés, íjászat, OCR akadálypálya, akadályfutás, valamint katasztrófavédelmi és bűnmegelőzési totó is.

A rendezvényen bemutatót tart a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás szolgálata, valamint bemutatkoznak a Balassagyarmati rendőrkapitányság lovas járőrei is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában