Labdarúgás

2023.08.02. 13:40

Újabb bajnoki összecsapás vár ma a Salgótarjáni BTC csapatára

Az SBTC csapata hazai pályán fogadja a Sényő-Carnifex FC gárdáját ma délután 17.30 órai kezdéssel a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban, az NB III. osztály, Északkeleti csoportjának második fordulójában.

Langa Attila

Az SBTC együttese tegnap délután tartotta meg utolsó edzését, a mai bajnoki összecsapását megelőzően

Fotó: Langa Attila

Az SBTC együttese vasárnap kezdte meg szereplését az NB III. osztályban, amely alkalmával a DEAC gárdájának debreceni otthonában léptek pályára a salgótarjániak. A nyitófordulóban 1–1-es döntetlent értek el idegenben a bajnoki címre törő ellenfelükkel szemben, amely szép sikernek és jó bajnoki rajtnak mondható. Soros ellenfelük a ráadás perceiben szerzett találattal diadalmaskodott hétvégén hazai környezetben a Karcag ellen.

A Stécé együttese ma délután szeretne újabb pontokat gyűjteni hazai pályán, de minden bizonnyal a sényőiek is ilyen céllal utaznak a nógrádi megyeszékhelyre.

Tarlósi Patrik parádés fejesgólja egy bajnoki pontot ért a csapatának Debrecenben
Tarlósi Patrik parádés fejesgólja egy bajnoki pontot ért a csapatának Debrecenben
Fotó: Langa Attila

Nehéz, egyben kiélezett mérkőzésre számítanak a szurkolók, de mindenképp bíznak a fekete-fehérek sikeres bajnoki folytatásában. Sebestyén Szilárd vezetőedző megpróbálta minél jobban felkészíteni csapatát a második bajnoki összecsapásra, hiszen hétfőn és kedden nagy hangsúlyt fektettek a játékosok regenerálódására a tréningeken.
A mai mérkőzést követően, jövőhéten vasárnap lép újra pályára az SBTC, amely alkalmával a Tiszafüredhez látogatnak.

NB III. osztály, Északkeleti csoport, 2. forduló: SBTC – Sényő-Carnifex FC
Szojka Ferenc Stadion, 17.30 óra. Vezeti: Muhari G. (Kulcsár D., Végh M.)

Sebestyén Szilárd vezetőedző nagyon egységesnek tartja együttesét. Sokak szerint ennek volt köszönhető a debreceni pontszerzésük is, hiszen egységesen és nagyon fegyelmezetten küzdött végig a gárda a DEAC ellen. A vezetőedző egy nagyon küzdelmes, sok párharccal tarkított ütközetre számít ma délután, valamint bízik benne, hogy sokan kilátogatnak majd az első hazai bajnoki mérkőzésükre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában