Labdarúgás

2023.08.30. 11:00

Nehéz feladat vár ma délután a Salgótarjáni BTC együttesére Putnokon

Az egyik legnagyobb bajnokesélyes otthonában lépnek ma pályára bajnoki mérkőzésen a Stécé játékosai.

Langa Attila

A Salgótarjáni BTC együttese ma délután játssza újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a hibátlan mérleggel listavezető Putnok gárdájának otthonában lépnek majd pályára 17.30 órás kezdéssel.

Sebestyén Szilárd vezetőedző megpróbálta minél jobban felkészíteni csapatát a mai összecsapásra, hiszen hat edzést is tartott a korábbi bajnoki összecsapást követően a játékosainak. A fekete-fehérek nem szerepeltek hétvégén a kupában, hiszen korábban búcsúztak a küzdelmektől, míg a soros ellenfelük hazai pályán fektette két vállra bajnoki ellenfelüket, a Sényő csapatát 3–1 arányban, tovább lépve a Magyar Kupa harmadik fordulójába, amely alkalmával majd az egy osztállyal magasabban szereplő Budafok csapatát látják majd vendégül szeptember közepén.

A hazaiak ennek fényében kicsit fáradtabban léphetnek ma pályára, de minden bizonnyal szeretnék megtartani hibátlan mérlegüket, míg az SBTC fiataljai mindent megtesznek majd, hogy javítsák az elmúlt fordulóban elhullajtott pontjaikat. Nem lesz könnyű dolguk a bajnokság egyik legfőbb bajnokesélyesének otthonában, de ha hasonlóan nagy lelkesedéssel és akarattal játszanak mint korábban, akkor meglepetést is okozhatnak az ötödik forduló mérkőzésén.

A mérkőzést megelőzően Sebestyén Szilárd vezetőedző elmondta, hogy jól kezdték a bajnokságot, de a legutóbbi vereséget kudarcként élte meg a csapat, hiszen hazai pályán szerettek volna sokkal jobb teljesítményt nyújtani, valamint újabb pontokat szerezni. A felkészülésük a mai találkozóra is a korábbiakhoz hasonlóan zajlott. Tisztában vannak vele, hogy egy nagyon jó formát mutató ellenféllel nézhetnek majd farkasszemet, akik kifejezetten jól is tudtak igazolni a nyáron, amelynek köszönhetően esélyesek is lehetnek a bajnoki címre. Ennek ellenére mindent meg fognak tenni a játékosaival, hogy egy jó eredményt érjenek el Putnokon.

NB III. osztály, Észak-keleti csoport, 5. forduló:

Putnok FC – Salgótarjáni BTC

Putnok, ma, 17.30 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában