Autóverseny

2023.08.05. 12:10

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Palóc Classic Historic Regularity Rallye-t

Harminc autóval vágnak majd neki az idei Palóc Classic Regularity Rallye-nak a versenyzők, amelyet a Hajrá, Salgótarján! Egyesület is támogat.

Nool.hu

Az indulók már a rajtra várnak

Forrás: Beküldött fotó

Szombaton és vasárnap rendezik a III. Palóc Classic Regularity Rallye-t vármegyénkben. A versenyre idén szép számú mezőny nevezett, ami túlszárnyalta az előző két évben indulók létszámát. Lássuk, hogy mikor és hol találkozatunk a mezőnnyel a hétvége folyamán!

Időterv (szombat): Indulás: 10 óra, Becske. 1. ellenőrző pont: 10.45 óra, Nézsa. 2. ellenőrző pont: 11.45 óra, Conoil benzinkút, Tolmács. Innen a mezőny 12.45-kor, egy ebéd után indul tovább. 3. ellenőrző pont: 15.05, Balassagyarmat, Pannónia Múzeum. Szombati befutó: 16.15 körül, Nógrádgárdony, Főnix Hotel.

Program (vasárnap): Indulás: 10 óra, Nógrádgárdony. 1. ellenőrző pont: 10.45 óra, Ipolytarnóc, Ősleletek parkoló. Befutó: 11.45-12 óra, Salgótarján, Mérleg úti parkoló.

Az esemény fővédnökei: Balla Mihály, Skuczi Nándor.

Védnökök: Agócs Pál, Varga Richárd, Styevkó Gábor, Kreicsi Bálint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában