Strandkézilabda

2023.08.04. 11:00

Éppen lemaradtak a dobogóról a Strandépítős fiúk, kilencedikként zártak a lányok

Mutatjuk, hogy mi történt a Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság országos döntőjében.

Nool.hu

Egy hajszálon múlott az érem a Strandépítők férfi csapatának az országos döntőben.

Forrás: Facebook/ Salgótarjáni Strandépítők KC

Szombaton és vasárnap került sor a Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság döntőjére, amelynek Vonyarcvashegy adott otthont. A fiúk a csoportküzdelmek során legyőzték az SC Squadra Buda, a SZISE-Lupa B.M., a Dinamit BHC, a Győri Strandkézilabda SE és a Venice Beach Boys csapatát is, így magabiztosan, csoportelsőként léptek tovább a legjobb nyolc közé. Itt szoros meccsen múlták felül a Green Cobras együttesét, azonban az elődöntőben a Squadra Buda visszavágott, így csak a bronzéremért szállhattak harcba. Itt a Kalászi BHC ellen egy kiélezett csatában végül a döntő szettben alulmaradtak, így be kellett érniük a negyedik pozícióval.

A lányok a csoportban vereséggel indítottak a későbbi győztes Multichem Szentendre ellen, majd kikaptak a LadyBugs a New Wave és a Farkasvártól is, azonban a HelloLányok együttesét két vállra fektették. A 9-12. helyért vívott küzdelmek során először az Alba Fehérvárt, majd a BajosCsajokat is magabiztosan verték meg, így az összetett kilencedik helyén zártak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában